business.careersatstibbe.com
You explore Stibbe as

Assistant (secretaresse) Corporate Litigation

Heb jij een aantal (3+) jaar werkervaring als secretaresse/assistant en ben jij op zoek naar een afwisselende functie in een inspirerende omgeving?Stibbe zoekt per direct een assistant (minimaal 4 dagen in de week) voor de praktijkgroep Corporate Litigation.

Heb jij een aantal (3+) jaar werkervaring als secretaresse/assistant en ben jij op zoek naar een afwisselende functie in een inspirerende omgeving?Stibbe zoekt per direct een assistant (minimaal 4 dagen in de week) voor de praktijkgroep Corporate Litigation.

Een greep uit jouw takenpakket
Je werkt mee in de dagelijkse praktijk van de advocaten, draagt zorg voor efficiënt agendabeheer en het plannen en voorbereiden van afspraken en vergaderingen. Je zorgt voor correcte dossieropbouw en behandelt de daarbij behorende inkomende en uitgaande stukken. Je maakt declaraties en bewaakt de voortgang van de ingevoerde uren in het CMS systeem. Verder hou je de CRM database (Contactmanager) bij. Je behandelt veel verschillende zaken tegelijkertijd en verwerkt deze zelfstandig. In dat kader wordt van jou een grote mate van nauwkeurigheid, zelfstandigheid en flexibiliteit verwacht.

Het team
Je maakt deel uit van een team van assistants. De assistants zijn verantwoordelijk voor de secretariële ondersteuning van de verschillende advocaten en worden direct aangestuurd door een teamleader. Samen met het team lever je een grote bijdrage aan de kwaliteit van de praktijkgroep en de dienstverlening van Stibbe

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste collega die ervoor zorgt dat voor zijn/haar advocaten alles op rolletjes loopt. Je hebt een afgeronde MBO(+)/HBO opleiding. Daarnaast heb je bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring als secretaresse/assistant, bij voorkeur binnen de advocatuur of de zakelijke dienstverlening. Je bent een teamplayer, die ook in staat is zelfstandig te werken en taken naar eigen inzicht te prioriteren. Je bent pro-actief, stressbestendig, flexibel, ook voor wat betreft het inspringen bij en overnemen van taken van collega's. Verder beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed in woord en geschrift en beheers je het MS Office pakket.

Verder:
  • Heb je een cliëntgerichte en collegiale instelling;
  • Ben je in staat om na een cliënt contact, de juiste follow up in te zetten;
  • Ben je bereid je binnen het juridisch secretariële vak te blijven ontwikkelen;
  • Sta je open voor feedback.
Wat bieden wij?
Een uitdagende en afwisselende functie, met de mogelijkheid jezelf te ontplooien. Een goede werksfeer en een fijne werkomgeving in een prachtig gebouw, dat is gericht op transparantie en samenwerking. Natuurlijk ook een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waar wij je graag meer over vertellen.

Interesse? 
Aarzel dan niet en solliciteer direct. Wil je aanvullende informatie over de functie? Dan kun je contact opnemen met Margriet Augstein ([email protected]).

Omdat we bij Stibbe waarde hechten aan diversiteit en inclusiviteit solliciteer je voor deze vacature anoniem. Meer informatie hieromtrent tref je hier (https://www.werkenbijstibbe.nl).

Get in contact

Do you want more information? Please contact us.

Margriet Augstein

HR Adviseur Non - legal
0205460211