business.careersatstibbe.com
You explore Stibbe as

Front Office employee (0,4 FTE)

Stibbe zoekt per 1 oktober 2023 een Front Office employee voor de afdeling Facilities.

Een greep uit jouw takenpakket
Je staat als Front Office employee onze gasten en collega's te woord. Je begeleidt de gasten naar onze vergaderverdieping(en) en ondertussen schiet je te hulp waar nodig. Naast de receptie ben je verantwoordelijk voor onder meer de bezoekersregistratie en telefonie. Je zorgt voor een opgeruimde en nette ontvangstruimte. Door een hartelijk vertrek voelen onze gasten zich tot het laatste moment welkom. Jij kan het verschil maken!

Het team    
De Front Office employee maakt deel uit van de afdeling Facilities van Stibbe. Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle ondersteunende diensten zodat het kantoor optimaal kan functioneren. In deze functie werk je nauw samen met de andere medewerkers van Facilities en rapporteer je aan het Hoofd van Facilities.

Wie zoeken wij?                                                 
Wij zijn op zoek naar een kandidaat die op maandag en dinsdag beschikbaar is en bij voorkeur een afgeronde VMBO/Mbo-opleiding heeft, aangevuld met enige relevante werkervaring. Je bent representatief, dienstverlenend en je hebt een enthousiaste en collegiale instelling. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en de Engelse taal goed in woord en geschrift. Je bent flexibel voor wat betreft het overnemen van diensten van collega's van de afdeling.

Verder
  • Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Ben je behendig in het werken met computerprogramma's;
  • Ben je sociaal sensitief en servicegericht;
  • Sta je met beide benen op de grond en heb je gevoel voor humor;
  • Kun je snel schakelen en ben je stressbestendig.

Wat bieden wij?                                                                       
Een veelzijdige functie, met de mogelijkheid jezelf te ontplooien. Een goede werksfeer en een fijne werkomgeving in een prachtig gebouw, dat is gericht op transparantie en samenwerking. En natuurlijk een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waar we je graag meer over vertellen. 

Interesse? 
Aarzel dan niet en reageer snel! Solliciteer vóór 31 augustus 2023. 

Omdat we bij Stibbe waarde hechten aan diversiteit en inclusie, solliciteer je anoniem. Meer informatie hieromtrent tref je hier (https://business.werkenbijstibbe.nl/work).

Get in contact

Do you want more information? Please contact us.

Stéphanie Vinkes

HR Adviseur Non-Legal
0205460857