business.careersatstibbe.com
You explore Stibbe as

(Senior) Business Development Executive (0,8 / 1,0 FTE)

Kent het Business Development vak geen geheimen voor jou? Heb je passie voor de combinatie van denken en doen en ben je klaar voor een uitdagende en afwisselende commerciële adviesfunctie in een hoogwaardige B2B omgeving?
Stibbe zoekt een (Senior) Business Development Executive voor het supportteam van de afdeling Business Development, Marketing & Communications (BDMC).
Een greep uit jouw takenpakket:

De (Senior) Business Development medewerker richt zich op het ondersteunen en verder uitbouwen van de commerciële slagkracht van enkele praktijkgroepen. Je geeft samen met de partnergroep vorm aan het overall businessplan, coördineert alle 'BD initiatieven' in samenhang met elkaar en bent daarnaast de katalysator van alle commerciële activiteiten voor key accounts en sectoren waar deze praktijkgroepen in actief zijn. 
Daarnaast heb je een leidende rol bij het voorbereiden en samenstellen van client pitches, RfP's, capability statements, directory submissions en andere BD-cliëntdocumentatie. Aanvullend heb je een belangrijke inbreng in (andere) kantoorbrede 'BD programma's' die deel uitmaken van het overall businessplan van de afdeling.


Het team

Je maakt deel uit van het BDMC team. Het team bestaat uit 14 collega's en in samenwerking met hen heb je een leidende rol bij het profileren van Stibbe in de markt voor zakelijke juridische dienstverlening. Wie zoeken wij

Een daadkrachtige collega met een afgeronde HBO of WO opleiding. Daarnaast heb je minimaal 2 jaar relevante commerciële werkervaring met een adviescomponent binnen (bij voorkeur) de professionele zakelijke dienstverlening en/of de kenmerkende cultuur van de juridische dienstverlening en/of partnerorganisaties. Je beschikt over een professionele client service instelling, met een goede balans tussen het effectief supporten van de business en het standvastig en overtuigend adviseren van professionals. Een zekere ervaring op het gebied van client relationship management en (key) accountmanagement binnen een dergelijke omgeving is een pré. Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, met meer dan gemiddeld oog voor detail. Verder ben je zeer bekwaam met MS Office.Verder

  • Ben je commercieel sensitief; zeer vaardig om businesskansen te spotten en dit om te zetten in actie richting de doelgroep;
  • Ben je vaardig in projectmanagement, multi-tasking en het werken met deadlines;
  • Heb je uitstekende interpersoonlijke vaardigheden, je beschikt over de nodige tact en diplomatieke skills om verwachtingen te managen; 
  • Ben je in staat om op discrete wijze met vertrouwelijke en gevoelige (cliënt-) informatie om te gaan;
  • en je accuraat en zorgvuldig in jouw 'delivery'; je kunt gericht en tijdig de verwachting van anderen managen;
  • Kun je zowel 'denken' als 'doen', met een meer dan gemiddelde portie overtuigings- en executiekracht;
  • Ben je een teamplayer pur sang, die naast collegialiteit ook beschikt over de nodige humor.
Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie, met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Een goede werksfeer en een fijne werkomgeving in een gebouw, dat is gericht op transparantie en samenwerking. En natuurlijk een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waar we je graag meer over vertellen.


Interesse?
Aarzel dan niet en solliciteer via onze website. Voor eventuele vragen over de vacature kun je contact opnemen met Margriet Augstein ([email protected])

Get in contact

Do you want more information? Please contact us.

Margriet Augstein

HR Adviseur Non-Legal
020 - 5460211