business.careersatstibbe.com
You explore Stibbe as

Solution Architect (0,8 / 1,0 FTE)

Kom jij als Solution Architect bij Stibbe werken?
Stibbe zoekt per direct een communicatieve en enthousiaste Solution Architect met een sterke focus op techniek  (voor minimaal vier dagen per week) voor de Information Management (IM) afdeling.
Kom jij als Solution Architect bij Stibbe werken?
Stibbe zoekt per direct een communicatieve en enthousiaste Solution Architect met een sterke focus op techniek  (voor minimaal vier dagen per week) voor de Information Management (IM) afdeling.
Een greep uit jouw takenpakket
De Solution Architect coördineert en beoordeelt nieuwe en opkomende technologieën. producten, methoden en technieken binnen het functionele domein waarvan hij/zij verantwoordelijk is. De Solution Architect vertaalt functionele en niet-functionele requirements naar passende oplossingen binnen het functionele- en technische domein. De documentatie hiervan wordt vastgelegd in de solution architectuur en designs. 

Het team
De IM afdeling is samen met strategische partners verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van ICT systemen en software, ondersteuning en training van gebruikers bij het gebruik van ICT middelen en het uitvoeren van (innovatieve) projecten om bedrijfsprocessen te verbeteren en de continuïteit te waarborgen. De Solution Architect rapporteert aan de Head of IM en maakt deel uit van de IM-afdeling van Stibbe. 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een collega met minimaal een afgeronde HBO-opleiding, aangevuld met relevante certificeringen zoals Scrum, Agile en BiSl.  Consultancy skills zijn een pre. Daarnaast heb je minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de zakelijke dienstverlening. Je beschikt over een brede algemene technische kennis en projectmatige skills.

Verder:
•    Ben je een communicatief sterke gesprekspartner en ben je in staat om kennis en ervaring effectief over te brengen;
•    Houd je overzicht op je eigen werk, stel je prioriteiten en bewaak je deadlines;
•    Ben je assertief, innovatief en resultaatgericht;
•    Ben je een teamplayer die ook in staat is zelfstandig te werken;
•    Sta je met beide benen op de grond en heb je gevoel voor humor;
•    Kun je snel schakelen en ben je stressbestendig;
•    Beschik je over probleemoplossend vermogen en ben je resultaatgericht.

Wat bieden wij jou?                                        
Een veelzijdige functie, met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Een goede werksfeer en een fijne werkomgeving in een prachtig gebouw, dat is gericht op transparantie en samenwerking. En natuurlijk een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waar we je graag meer over vertellen.

Interesse? 
Aarzel dan niet en solliciteer via onderstaande button. 
Omdat we bij Stibbe waarde hechten aan diversiteit en inclusie, solliciteer je anoniem. Meer informatie hieromtrent tref je hier (https://business.werkenbijstibbe.nl/work).

Get in contact

Do you want more information? Please contact us.

Stéphanie Vinkes

HR Advisor Non-Legal
020 546 08 57